Hesabımı nasıl silebilirim?

MovieStar’ınızı silmeyi düşünüyorsanız önce bunun ne anlama geldiğini bildiğinizden emin olun; silme işlemi adımları tamamladığınız anda başlar.

Hesabımı sildiğimde ne olur?

Hesabınızı silmek, kullanıcı profilinizi MovieStarPlanet 2’den ve ona bağlı diğer MovieStarPlanet oyunlarından kaldırır.

Hesaptaki her şeyi kaybedersiniz, bunlar dahil:

  • İlerlemeniz.
  • StarCoins ve Elmaslar.
  • Eşyalar ve ödüller.
  • Görünümler, Filmler, ArtBooks ve diğer içerikler.

Hesabımı geri alabilir miyim?

Sildiğiniz tarihten itibaren 90 gün boyunca hesabınızı yeniden etkinleştirebilmeniz mümkün olabilir.

Hesabınıza bağlı bir e-posta varsa:

Size yeniden etkinleştirme bağlantısı içeren otomatik bir e-posta göndereceğiz. Bağlantı 90 gün boyunca geçerlidir.

Hesabınıza bağlı bir e-posta yoksa:

Yardım Merkezi’nin sağ alt köşesindeki sohbet aracılığıyla Destek ile iletişime geçin. Satın alınan VIP veya Yükleme Paketi için bir makbuz gerekir.

Yeniden etkinleştirme talepleri, durum bazında incelenir. Makbuz hesabı doğrulamamıza yardımcı olur; ancak geri yükleyebileceğimizi garanti etmez.

90 günün ardından hesap kalıcı olarak silinir ve herhangi bir veri ve bununla ilişkili bilgiler dahil olmak üzere geri getirilemez.

Hesabımı nasıl silerim?

Silmek istediğiniz hesaba giriş yapmış olmanız gerekir. Başka bir oyuncunun hesabını silemezsiniz.

  1. Ayarları açın.
  2. Hesabım bölümüne gidin.
  3. Daha Fazla seçeneğini belirleyin.
  4. Hesabı Sil seçeneğini belirleyin.
  5. Silme işlemini onaylamak için adımları izleyin.
Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us